Tusenkronorsvalet – ingen vågar säga nej till höjda pensioner Håkan Svärdman, Forena, Britta Lejon, ST och Mikael Feldbaum, Arbetsvärlden snackar pensioner inför valet 2022.

Tusenkronorsvalet – ingen vågar säga nej till höjda pensioner

Podcast Inget parti kommer att våga gå emot V-S-MP-förslaget om att höja pensionerna med upp till tusen kronor. Om de skulle det, så kommer höstens val att gå till historien som tusenkronorsvalet. Det spår Forenas samhällspolitiska chef Håkan Svärdman.
4 feb 2022
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Alla partier är överens om att pensionerna behöver öka. Men inte om hur. I veckans avsnitt av Arbete och fritid reder vi ut vad som förlamar Pensionsgruppen från att realisera just det alla säger sig vilja åstadkomma: höjda pensioner. Till vår hjälp har vi Håkan Svärdman på Forena och Britta Lejon på Fackförbundet ST. Leder samtalet gör Mikael Feldbaum, Arbetsvärldens chefredaktör.

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar