Podcast: ”Liberalism är framtiden” Arbetsvärldens chefredaktör Mikael Feldbaum, Gulan Avci (L) och ST:s ordförande Britta Lejon i nytt avsnitt av podden.

Podcast: ”Liberalism är framtiden”

En historisk chans Gäst i podden är Gulan Avci (L), vice ordförande i arbetsmarknadsutskottet, som ser en gyllene chans för liberalismen i Sverige.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Som vice ordförande i arbetsmarknadsutskottet är det Gulan Avci (L) som förhandlar januariavtalet med regeringen.

Hon anser att Sverige nu har en historisk chans att liberalisera arbetsmarknadspolitiken och att hela LAS därför borde finnas med i utredningen om turordningsreglerna. Hon vill också ”återupprätta förtroendet” för Arbetsförmedlingen.

I podden nämns en rapport från Arbetsmarknadsekonomiska rådet om tidsbegränsade anställningar leder vidare till fasta jobb. Rapporten ”Olika vägar till jobb” finns att ladda ned här.

Relaterad läsning

Om skribenten
Chefredaktör
Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar