Därför blev Johan Pehrson arbetsmarknadsminister Så bakas en budget. Podd med Karin Pilsäter och Mikael Feldbaum.

Därför blev Johan Pehrson arbetsmarknadsminister

Podd Regeringen borde nu satsa på välfärden istället för att kompensera för elkostnader med budgetmedel. Det menar Karin Pilsäter, TCO, som också berättar om hur en budget blir till och avslöjar om ministrarna i en regering är vänner eller fiender.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Varför blev Johan Pehrson arbetsmarknadsminister? Vad innebär det att miljödepartementet ingår i näringsdepartementet? Och hur tajt är Tidö-laget? Karin Pilsäter guidar till vad som är troligt och möjligt för den nya regeringen utifrån sin bakgrund som statssekreterare, ekonomisk-politisk talesperson och erfarenhet av finansutskottet och näringsutskottet.

Välkommen till ett nytt avsnitt av Arbetsvärldens podd Arbete och fritid. Programledare är Arbetsvärldens chefredaktör Mikael Feldbaum.

Om skribenten
Chefredaktör

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar