Avtalsrörelsen 2020 blir stökig MIkael Feldbaum, Samuel Engblom och Britta Lejon poddar.

Avtalsrörelsen 2020 blir stökig

Podcast Aldrig tidigare har det varit så tydligt vad regeringen ska göra som nu med 73-punktsprogranmmet. Det tar podden fasta på och ställer frågan hur facket ska agera för att hantera hotet om ändrade turordningsregler.
26 jan 2019
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Förhandlingar pågår mellan LO och Svenskt Näringsliv. En utredning ska tillsättas. Britta Lejon menar att avtalsrörelsen 2020 kan bli stökig särskilt med tanke på förhandlingarna om turordningsreglerna. Arbetsförmedlingen ska förändras. Britta Lejon är oroad för resultatet. Samtidigt välkomnar Britta Lejon och Samuel Engblom en skatteöverenskommelse med skattesänkningar för arbete. Och så tar vi oss an frågan vad flexicurity egentligen betyder och varför det finns med i januariavtalet.

Relaterad läsning

Om skribenten
Chefredaktör
Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar