Två högt uppsatta chefer lämnar Polisförbundet Polisförbundets kanslichef Gazal Casselborg organiserar om på förbundet. Foto: Stefan Tell

Två högt uppsatta chefer lämnar Polisförbundet

Fackligt Två chefer lämnar Polisförbundet i och med en omorganisation. Enligt klubben på förbundet är stämningen bra nu.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Arbetssätten ändras för de 33 anställda på Polisförbundet under en omorganisation som fortfarande pågår.

För två högt uppsatta chefer skulle arbetsuppgifterna bli så pass annorlunda att de enligt kanslichef Gazal Casselborg valde att inte söka de nya chefsrollerna.

– De har gått vidare till nya utmaningar utanför Polisförbundet. Vi kommer att rekrytera nya chefer till våra enheter på kansliet, säger hon.

Så långt har det inte gått för någon annan anställd på förbundet, och Unionen-klubben anser att processen varit öppen och skett i samförstånd.

– De här två cheferna är inte kvar men i övrigt har ingen slutat och jag skulle säga att stämningen här är god, säger Malin Ekmark som är klubbordförande.

Anställda får ändrade arbetsuppgifter

Ingen, förutom de två cheferna, har behövt söka om sin tjänst, vilket de alltså inte gjorde utan valde att sluta. Däremot har några fått något förändrade arbetsuppgifter.

– De fåtal nya roller som skapats i och med förändringsarbetet har vi i överenskommelse med lokala Unionenklubben beslutat att utlysa, först internt och därefter externt, och på så sätt gett alla möjlighet att söka, säger kanslichef Gazal Casselberg.

Arbetsvärlden har sökt de två chefer som slutat, utan framgång.

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar