Podd: Om vi vetat hur lång pandemin skulle bli, hade vi aldrig satsat Katarina Lundahl, chefsekonom på fackförbundet Unionen Foto: Pontus Lundahl / TT

Podd: Om vi vetat hur lång pandemin skulle bli, hade vi aldrig satsat

Det var kanske tur att ingen förutsåg att coronapandemin skulle bli så långdragen. Då skulle inte budgetsatsningarna i inledningen gjorts, menar Samuel Engblom, TCO. Katarina Lundahl, Unionen, gästar podden när vi talar om vårändringsbudgeten.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Den ekonomiska vårpropositionen handlar inte om jobben på det sätt som skulle behövas. Det menar Britta Lejon, ST. Katarina Lundal, Unionen, efterlyser smartare lösningar för kompetensutveckling. Och Samuel Engblom, TCO, menar att pandemiåret ändrat vårt sätt att se på samhällsekonomin. Leder samtalet gör Mikael Feldbaum, Arbetsvärlden.

Om skribenten
Chefredaktör

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar