Vi söker ny chefredaktör!

Redaktionen
23 maj 2016 | 11:32
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Vi söker en chefredaktör till Arbetsvärlden som vill vara en tydlig opinionsbildare och som har en idé om både dagens och framtidens samhällsutmaningar för tjänstemännen på arbetsmarknaden.

Arbetet

Som chefredaktör för Arbetsvärlden kommer du att arbeta utifrån ett tydligt uppdrag från ägarna. Du ska vidareutveckla Arbetsvärlden som digital journalistisk produkt, vara ansvarig utgivare och ha personalansvar för en mindre redaktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad journalist och som har erfarenhet av att arbeta med framgångsrika digitala och journalistiska produkter.

Du har god samhällsorientering, särskilt inom arbetsmarknadspolitik, erfarenhet av opinionsbildning och en modern syn på fackets roll i samhällsdebatten.

Du behöver vara en driven skribent och du har gedigen kompetens inom det digitala området, inklusive målgruppsanpassad marknadsföring. Vi ser gärna att du har kompetens i poddradio, rörlig bild etcetera. Du ska även ha erfarenhet av redaktionellt ledarskap.

Som person är du positiv, engagerad och nyfiken. Du vågar tänka nytt och du har goda ledaregenskaper.

Är du intresserad?

Vill du veta mer om befattningen, kontakta Lisa Wärn, biträdande kanslichef. Kontaktperson för Unionenklubben på TCO:s kansli är Ewa Persson, reporter på Arbetsvärlden. Frågor om rekryteringsprocessen och anställningsvillkor besvaras av Maria Hammarström, personalsamordnare. Samtliga nås på 08-782 91 00.

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2016 till personal@tco.se.

Arbetsvärlden ägs av TCO och görs av en självständig redaktion. TCO tillämpar kompetensbaserad rekrytering och erbjuder en arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering. Arbetsvärldens redaktion sitter på TCO:s kansli på Linnégatan 14 i centrala Stockholm.

TCO är en centralorganisation för 14 olika fackförbund med 1,3 miljoner medlemmar. 60 procent är kvinnor. Vi är partipolitiskt fristående. I förbunden finns medlemmar inom både industrin, handeln, tjänstesektorn, kommuner och statlig verksamhet. TCO-förbunden organiserar viktiga samhällsbärande grupper som bland annat lärare, poliser, sjuksköterskor och journalister.

Redaktionen

/ Kontakta skribenten

23 maj 2016 | 11:32

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera
Hämtar fler artiklar
Få koll på de senaste nyheterna och åsikterna om arbetsmarknaden!
Nyhetsbrev