Föräldraledighet och semester − så ska besvikna amerikaner lockas hit Besviken Trumpmotståndare i gatuprotest i Seattle dagen efter valet. (AP Photo/Ted S. Warren)

Föräldraledighet och semester − så ska besvikna amerikaner lockas hit

Amerikaner som är frustrerade på valresultatet borde flytta till Sverige. Det anser en svensk reklambyrå som byggt en kampanjsida som lockar med fem veckors semester, lång föräldraledighet och bra sjukvård.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Reklambyrån Round and round har noterat att en av fyra amerikaner i en opinionsundersökning uppgivit att de är beredda att lämna USA om Donald Trump valdes till president.

Nu hoppas byrån hoppas locka anställda från USA med sin nya kampanj thegreattrumpescape.com, vilket uppmärksammats av Veckans affärer och Business Insider. Som främsta lockbete anger man lång föräldraledighet, fem veckors semester och bra sjukvård.

Om skribenten
Chefredaktör

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar