Podcast: Hallå i radion med Lena Nitz! Gäst i podden är Polisförbundets ordförande Lena Nitz. Ordinarie poddare Samyuel Engblom TCO och Mikael Feldbaum, Arbetsvärlden.

Podcast: Hallå i radion med Lena Nitz!

Ska Arbetsförmedlingen läggas ner? Är valrörelsen mumma för polisen. Och hur ser poliser på polisserier? Gäst denna vecka är Polisförbundets ordförande Lena Nitz.
6 apr 2018 | 20:06
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Lägg ner Arbetsförmedlingen, föreslog Alliansen. Men den verksamhet de vill privatisera är redan delvis privatiserad. Så blir det egentligen någon skillnad? Vi reder ut. Polisförbundets Lena Nitz gästar och berättar om denna valrörelse av lag och ordning är den bästa tiden att vara polis i. Samt ger sin syn på brottsutvecklingen, oron för brott samt om Polisen blivit mer eller mindre effektiv.

Dessutom avhandlas New public management – när behövs det, och när bör man låta yrkeskunnande styra? Borde svenska politiker mätas med new public management?

Dessutom spaningar: Samuel tipsar om en bbc-podd om oväntad statistik. Lena Nitz berättar om hur en polis kollar på polisserier. Och Mikael har läst om miljardböter av lastbilsföretag och tror att konkurrenspolitik är det nya svarta. Dessutom pitchas en idé till en polisserie om EU:s konkurrensmyndighet inklusive gryningsräder med Alicia Vikander och Stellan Skarsgård i huvudrollerna.

6 apr 2018 | 20:06
Om skribenten
Chefredaktör

Relaterad läsning

Kommentera
Kommentera
Hämtar fler artiklar
Få koll på de senaste nyheterna och åsikterna om arbetsmarknaden!
Nyhetsbrev