Podcast: Politisk instabilitet – live från Almedalen Britta Lejon, ST, Mikael Feldbaum, Arbetsvärlden och Samuel Engblom TCO poddar från Almedalen.

Podcast: Politisk instabilitet – live från Almedalen

Almedalen Vad kommer diskussionerna i Almedalen få för betydelse efter valet? I det här liveavsnittet från Almedalen diskuterar vi kompetensförsörjning, skattereform och regeringsbildning utifrån de senaste händelserna i Almedalen.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Vi talar också om OECD:s nya jobb-rapport som förespråkar mindre flexibilitet och fler trygga jobb och berättar vad den franska arbetsmarknadsministern gör i Almedalen. Spaningar om hur valet kan bli en lika bra fest fotbollsvm för att ena människor och om den minskande sociala rörligheten och elitutbildningarna i USA – födelsen av en ny aristokrati. Som vanligt med Britta Lejon, ordförande ST, Samuel Engblom, samhällspolitisk chef TCO och Mikael Feldbaum, chefredaktör Arbetsvärlden.

Relaterad läsning

Om skribenten
Chefredaktör
Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar