Susanna Lundell till Arbetsvärlden Susanna Lundell är ny medarbetare i Arbetsvärlden. Foto: privat.

Susanna Lundell till Arbetsvärlden

Under året kommer Susanna Lundell, närmast chefredaktör på Kommunalarbetaren, att förstärka Arbetsvärldens redaktion på deltid på frilansbasis.
19 jan 2021 | 10:28
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Susanna Lundell kommer att vara både reporter och arbeta med Arbetsvärldens undersökande journalistik.

‒ Det känns roligt att vara på Arbetsvärlden och spännande att vara tillbaka i tjänstemannasfären. Efter åren som chefredaktör på Kollega har jag bra insyn i tjänstemännens vardag.

Susanna Lundell kommer också att ha andra frilansuppdrag under året och läsa kursen Kommunikation, ledarskap och hälsa på Stockholms universitet. Hon är också ledamot i Sveriges tidskrifters styrelse.

‒ Drömjobbet vore att göra en granskning som kan leda till en förbättring för tjänstemännen inom TCO-förbunden: förbättrade arbetsvillkor eller arbetsmiljö, något där journalistiken är med och bidrar.

‒ Det är otroligt roligt att vi får chansen att jobba med Susanna under året. Hon är en väldigt erfaren och pigg granskare av villkor, löner och arbetsmarknadspolitiken, säger Arbetsvärldens chefredaktör Mikael Feldbaum.

19 jan 2021 | 10:28
Om skribenten
Chefredaktör

Relaterad läsning

Visa artikelns 1 kommentar
Kommentera
  1. Av Eva 19 jan 2021:

    Vill bara säga att jag uppskattar att läsa Arbetsvärlden med alltid aktuella ämnen och klarsynta reflektioner. Fortsätt så!

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar
Få koll på de senaste nyheterna och åsikterna om arbetsmarknaden!
Nyhetsbrev