Arbete och fritid: Den stora klimatomställningen – tekniken och politiken Kajsa Borgnäs, chef på den fackliga tankesmedjan Stiftung Arbeit und Umwelt, medverkar i Arbetsvärldens podcast Arbete och fritid.

Arbete och fritid: Den stora klimatomställningen – tekniken och politiken

Podd Nya gröna industribranscher uppstår i norra Sverige. Ny infrastruktur och transporter måste ta form. Stora vindkraftparker byggs. Men hur ska vi få ihop de olika sektorerna och koordinera dem på ett bra sätt? Vilka är de stora hindren? Vad är statens roll? Och vad kan facken göra?

11 nov 2021
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kajsa Borgnäs är chef på den fackliga tankesmedjan Stiftung Arbeit und Umwelt och har precis kommit ut med boken Ingen tid för illusioner – en reseguide. Där tar hon sig an klimatomställningen som en teknisk utmaning som har politiska lösningar. Britta Lejon, ST och Mikael Fledbaum, Arbetsvärlden medverkar också i podden.

Relaterad läsning

Om skribenten
Chefredaktör
Kommentera
Kommentera

Kommentera artikeln

Vi vill gärna få frågor, kommentarer och reflektioner om våra artiklar! Arbetsvärlden förhandsmodererar artikelkommentarer, vilket gör att det kan dröja en stund innan din kommentar dyker upp. Håll dig till ämnet, och håll en god ton. Vi föredrar om du anger ditt riktiga namn, men du måste inte.

Hämtar fler artiklar